!"@#!¤%&/!@/&%!/()

DEN FUNKAR INTE - vilket skit.

;@@@@@@@


stufff

Sitter just för tillfället på skolan, slutade egentligen elva idag - efter det har jag hunnit dricka chai på Barista (okej Lina, Barista har godare chai än UH), fynda en jeansskjorta och gjort teori. Nu sitter jag här i datasalen med en massa cs-nördar och väntar på att Julia ska sluta så att vi kan planera lekar och annat skoj till teambuilding-kvällen med innebandyn, kul att jag egentligen skulle kunna vara hemma nu.

JAG FICK FÖRRESTEN MIN TELEFON IDAG, fett nice jao.


back to school

Nu känns det verkligen att skolan har börjat på riktigt, men man ska egentligen inte klaga - slutar 12.20 imorgon och 11.00 på fredag :) Sehr gut, Nv3b is the shit!

glidare?

Idag skulle jag byta batteri på min klocka - oj, de som jobbade där va lite klantiga och krashade glaset. De tyckte det va pinsamt och kände sig dumma, så en glad Caroline fick välja en ny klocka från butiken att gå hem med istället.


lasse in my heart


skolångest?

Idag är det sista fredagen på sommarlovet, och jag känner mig lite halv tror jag. Ska tillbringa kvällen med att vara chaffis åt fulla människor, man ska väl vara det någon gång också liksom.

ett år av saknad


sunday sunday

Igårkväll va det rätt så ösigt, det satt fint med brunch hos Lotta idag och jag kommer bli sjuk efter dömningen ute i regnet.

Vars är värmen egentligen!?

sommarlov

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!

Färdigjobbat för min del, helt färdigjobbat!
Shit vad jag ska steka, chilla och bara vara nästa vecka.

förresten,

Denna vackra syn fick jag när jag kom hem från jobbet idag, pappa är ganska söt ändå.


KÖRKORT

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan vad jag är lycklig nu alltså, det går inte att beskriva.


nära döden upplevelse?

Tänk er... (eller de flesta vet redan hur det känns) att öpnna en tung dörr, och in kommer man till ett rum där man nästan kan ta på stämningen som ligger i luften. Alla är nästan lika nervösa inför vad som väntar.

När man sedan har svarat på alla frågor, kanske till och med kollat igenom dem utan att våga ändra på något, eftersom att man då vet att det kommer bli fel - tar man till slut modet att klicka på "rätta".

Man vågar inte kolla.
Man vill.
Eller vill jag?
Underkänd?
Fan.
Godkänd?
STÅR DET VERKLIGEN GODKÄND!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Hejdå-sitta-vid-datorn-svara-på-jobbiga-frågor!
HEJ UPPKÖRNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

årets första dopp!


Ja, jag hade inte doppat mig innan jag åkte i vattnet igår, näst intill tragiskt att man inte badat tidigare - men sant. Igårkväll va vi i Mathias stuga och hade det allmänt mys, blev en tidig kväll för mig och det behövdes verkligen. Denna stekiga dag har jag ägnat åt att plugga körkortsteori, snart är det äntligen dags!

bye plantan!


plantanparty

Volleyboll, grillning och fest med plantangänget är en win - känns dock lite jobbigt att man ska upp och jobba imorgon, men det är ju som sagt imorgon!


yraaaaaaaaaaaaan