mc

Har nyss åkt mc med Escheboy!
Längtar så otroligt mycket tills det blir min tur,
det är inte länge kvar nu!

http://jompen8.byethost13.com/wp-content/uploads/2008/11/cool_motorcykel.jpg

faceb(h)ook

Det går bra att skriva pa-rapporten samtidigt som man sitter på Facebook!

10 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR KVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

coach

Efter två heldagar av tränar- och ledarskapsutbildning är man lagomt less,
det blir ju inte något projektarbete ikväll iallafall.

<3

Idag har jag och Robin varit tillsammans i tre månader,
jag har nog världens bästa pojkvän!

shutter island

Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den! Se den!


¤

Jag har köpt en jeansjacka.
Och en klänning till studenten.
Kom sommar och sol, kom!


uffe jr.

Veckans andra dag av ledighet började med att jag hämtade bilen på verkstaden, sedan bar det av till bilbesiktningen den gick igenom :) Sen for jag och tvättade bilen och pumpade däcken - så nu är jag, eller snarare bilen, "fit for fight" för sommarvägarna.

Se upp!


compis

Igår hade vi avslutning med laget på Matcompaniet och sen bar det av till Cheese i Domsjö för annat bus. Kul att jag fick pris för både "årets lagspelare" och "lagets glader", det hade jag aldrig lyckats med om jag inte hade så underbara lagkompisar :)

Kommer verkligen att sakna mitt lag nu när jag inte längre kommer att tillhöra det, men tack för alla år och allt vi har åstadkommit tillsammans - ni är BÄST!

åbo t o r


Finfint! Men jag förstår fortfarande inte varför jag gick till skolan idag, vi kom ju trots allt hem till Övik vid klockan fem imorse. Funderar på att gå och lägga mig om en, max två timmar.

impulsresa...


Ikväll sätter jag mig på bussen till Stockholm och imorgon blir det shopping.
Sen åker jag på kryssning med domargänget till Åbo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hemma igen morgonen till torsdag, ses!

(y)

Skor till balen - done!


söndag

Efter tre matchers dömning i solen, en timmes golvläggning på Skyttis inför modevisningen och en bladning som inte blev av har jag gjort mig förtjänt av lite pollykladdkaka.

festlig fredag/lördag

Igår va vi på Varvsberget och åt tacobuffé, gott gott!

Idag klev jag upp tidigt och bakade klart pappas födelsedagspresent medans alla andra gjorde högskoleprovet. Hade tänkt ta mig en joggingtur också innan jag sätter igång med pa-rapporten.


have fun



Ikväll blir det bowling med Robin, Mathias och Elina - kul att man har "skills" som man nu äntligen kommer att få visa upp.

Kul kväll igår också förresten!


olleonsdag

..och innan det ska jag på uppdrag och sen har jag träningsmatch.
Ses ute ikväll gott folk!


snowboard

Idag var det backen som gällde och förmodligen var det sista gången för iår också.
Ikväll blir det mys med flickor och film.

Sånt gillar vi!

långfredag

Det sägs att man ska ha tråkigt på långfredagen - sörja Jesus bortgång och blablabla... Men iallafall jag tror att Jesus hellre skulle vilja att alla människor har det roligt istället, för han ville ju oss väl - eller hur? Bara för att man har roligt en dag som denna betyder ju inte det att man "firar" hans bortgång.


traditional

Jag köpte en ny kavaj idag förresten. En svart, vanlig, stilren en som förhoppningsvis kommer att komma väl till användning.

glad påsk


Jag är redan less på godis.
Någon som vill ha ett påskägg?

påsklov

Och en bra början på detta; vann DJ18-serien och kom på tredje plats i division 2. Imorgon bär det kanske av till backen och sen blir det Harrys med people, ska också hinna med projektarbetesrapporten under lovet som jag inte har hunnit börja på än. Just det.