(h)

Den här helgen har verkligen gått jättefort, kanske har det varit en bland de kortaste helgerna jag varit med om. Tiden går ju fort när man har roligt sägs det. Igår hängde jag på Bussby hela dagen, eller hängde och hängde - dömde iallafall ett x antal matcher på UDM i hettan. Sen bar det av till kyrkan för att se när min kusin Filip konfirmerades, och därefter hem till han för att fira. Kvällen spenderades hos Matteboy med folk, tårta, kubb och andra festligheter.


Idag satt jag ute i solen ett tag och skrev en sammanfattning på kemin, fuck analytisk kemi. Jag fattar inte hur jag ska hinna plugga till provet på onsdag eftersom att jag inte kommer att kunna plugga varken måndag- eller tisdagkväll. Jobbigt läge liksom. Får inte glömma bort biologiredovisningen på onsdag eller tyskaprovet på torsdag heller, kul liv liksom - jag längtar tills den här veckan är slut.

Hade dömning idag också förresten, Själevad - Notviken, typ den bästa match jag sett spelad i dam2:an! Surt för Notviken att åka ända hem till Luleå igen efter en förlust.

abba och svensk hiphop

...har dunkats både på vägen till matchen i Sollefteå och på vägen hem. Nu är jag iallafall hemma och ska snart stupa i säng, har ju fyra matcher imorgon + min kusins konfirmation + gratta Mathias (i efterskott), heja heja!

Godnatt.

dålig update

Men nu är jag tillbaka - igår hade jag först dubbel körlektion, sen årsmöte med NIF och efter skolan var det beep, harres och spänsthopp som gällde. Gick förvånansvärt bra på testen med tanke på att jag varit borta rätt så länge och då inte kunnat träna upp mig så mycket på de här momenten. Beep tog verkligen musten ur mig och jag somnade direkt då jag kom hem vid klockan sex igårkväll och sov till klockan åtta - då jag gick upp, duschade och åt jordgubbar med glass, mums! Sen gick jag och la mig vid klockan nio igen, välbehöveligt vill jag lova!

Idag gjorde jag de sista fystesterna och sen bar det iväg till Husum, match! Med inga förväntningar alls, eftersom att halva laget knappt har spelat fotboll de senaste två åren (och däribland jag) piskade vi Domsjö med hela 3-0!!!!! Så jävla skönt, Domsjö kan ju få skylla förlusten på att Cassibob frossade i tårta istället för att spela - om dom så vill.


GRATTIS CASSANDRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

körkort

Nej, jag har det inte än - men är iallafall en god bit på väg nu :)
- Halkbanan bokad.
- Riskettan bokad.
- Fas A, B, C och halva F klar.
- Teoriprovet för både mc och bil är bokad.
- Uppkörning på bil bokad.

punkt

Jag känner för att gräva ner mig, så less är jag på skolan nu - allt annat också för den delen. Det gick iallafall bra på fystesterna idag, det är ju alltid nåt... Tur att det finns vissa/vissa saker som lyser upp tillvaron iallafall.

crack a bottle

Igårkväll hade vi det mycket trevligt och jag mår toppen idag - tyvärr så bjuds det inte på några bilder. Maja och Simon har fått det jättefint hemma och jag är verkligen glad för deras skull :) Idag ska jag försöka att inte ägna mer tid framför datorn än nödvändigt, då det är så fint väder ute. Har hunnit steka lite, och mer kommer det att bli! Just det, kemin måste jag börja på också eftersom att jag knappt kommer vara hemma nästa helg.


"min pappa är rik, vill du knulla?"

Tänk vad många bra svenska fraser fransmännen får lära sig nu när de är här. Igårkväll va vi som sagt och grattade Jens, mycket trevligt! Nu ska jag strax åka iväg till Kramförs för att döma match, och sen ikväll bär det av till Maja och Simon som har inflyttningsfest.

what can i say


Gårdagskvällen hos Boddan var mys, jag har dock ont i halsen idag från den vilda bordshockeymatchen (heter det så?). Idag måste jag plugga matte och därefter ska jag in till stan och äta lunch på Public med mammsen. Sen i eftermiddag bär det av till Jensas place, där vi ska äta Thai och bara ha det allmänt trevligt.

långhelg

Idag är det torsdag, och den sköna känslan som man har med att det är helg - borde egentligen inte komma förrän imorgonkväll, underbart! Nu ska jag dricka kaffe och försöka göra bort antingen sammanställningen på svenskan, den muntliga instruktionen, matten eller iallafall börja på kemin - förresten, kemin går fetbort. Ska också hinna med gymmet idag och sen ikväll ska vi mysa hos Boddan.


jaaaaaaaa!


heja team grindemyr

Idag hade vi två hål. Och tre lektioner. Ovärd dag, men jag hade iallafall körlektion och klarade fas C en gång (med lite hjälp). Hade också muntliga i tyska nationella, en liten överraskning sådär. Efter skolan åt jag och Erika tacotallrik på UH och gjorde regelprovet inför Halmstad, skönt att ha det gjort. Sen träffade jag Cassibob, vi köpte ballerina choco och kollade på korpen - vinst till GRINDEMYR! Härligt härligt. Därefter blev det dammsugare och Vänner hos Jensa.


back on track


Tredagarsveckor gillas. Stockholm var nice och jag fick trots många stronga försök inte igen min resväska då det va dags att packa ihop, måste verkligen lära mig att inte packa med mig så mycket saker då jag ska bort. Hem fick jag bland annat med mig två par skor, ett par jeans typ tre t-shirts nåt linne och en tröja - sehr nice, jag ska typ försöka att inte shoppa på ett tag nu med tanke på att jag inte har gjort nåt annat de tre senaste helgerna. Men det kan ju vara lättare sagt än gjort.

storstadsflickan.blogg.se

Riksidrottsmusét var tråkigt, annars så är allt bra här i huvudstaden - det har varit kanonväder, vi har ätit god mat och shoppingen ska man inte klaga på. Nu kom vi precis tillbaka till hotellet, är hyfsat trött och mina trampdynor värker som aldrig förr. Jag tror jag har fått en inflammation i vadmuskeln, det gör förbannat ont iallafall och jag har haft det sedan i torsdags. Det hindrar mig iallafall inte från att se vad staden har att erbjuda, Voltarén-gel is the shit. Mer om helgen och kanske någon bild kommer upp då jag är hemma igen, byee.

hej då

Biologilabben vid Hörnsjön idag va ganska skoj - lika kul av dock inte nationella i tyska och teorin på körskolan. Fas B är iallafall klar, vilket känns bra. Nu ska jag bara äta middag och packa det sista - om några timmar bär det av till Stockholm, hemma igen på söndagkväll.



livet leker

Idag fick jag ett mail om att jag har blivit uttagen till en veckas domarutbildning i Halmstad i sommar, helt sjukt - seriöst, jag darrar fortfarande! Vi är sju tjejer från hela Sverige, och jag är en bland dem - jag kan inte riktigt fatta att det är sant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så nu har jag bokat om min halkbana, tagit ledigt en vecka från sommarjobbet och gett återbud på tre matcher. Nu ska jag packa till Stockholm och äta B&J.


Jag fattar det fortfarande inte.

nb

NÅGON SOM VILL KÖPA NEWBODY???????????????????????

fuck

...allt vad triangelsatser, trigonometriska formler och trigonometriska ekvationer innebär. Det blir Färjan istället.


fussball

Igår då jag va i Umeå ringde min telefon. Det var en husumledare, som jag uppfattade, ville att jag skulle döma en match, jag sa att jag kunde ta den. Men det visade sig att de ville ha mig som spelare - jag som inte har spelat fotboll på nästan två år! Haha, sagt och gjort, (hade ju redan sagt att jag inte hade nåt bättre för mig då...) sa jag att jag kunde spela - så idag klockan fem smäller det, tillbaka på planen efter två års frånvaro (iallafall som spelare), dock kanske inte där för att stanna... Men det kommer bli grymt kul iallafall!

Förresten, grattis Speeeda!

umeååååå

Idag åkte vi upp till Umeå med The Sounds dunkande ur högtalarna, vilket var sehr nice - om man bortser från min huvudvärk, men efter lite glass så kändes allt bra igen. Monki va gigantiskt och jag försökte att inte shoppa alltför mycket, eftersom att jag ska till Stockholm på torsdag.

Har snackat med papi, och lastbilsflak + chaffis är fixed till studenten.

everyone loves music

Ja, det är sant - nu är även jag en lycklig användare av Spotify, wiiiiiiiiiiie. Det har vänt och min dag blev trots allt inte en dödardag (fast vi förlorade mot Canada). UMEÅ TOMORROW, godnatt.

semi

Idag har det inte varit någon bra dag, känns som om allt bara har gått emot mig hela tiden. Imorgon blir det Umeå med girlsen iallafall, alltid något :) Nu ska jag fortsätta kolla på hockeyn.

landsvägskörning

Idag hade vi nationella i tyska, bitte. Sen blev det gymmet och därefter teorilektion. Teorilektioner är nice, jag har fått för mig att jag inte kommer behöva läsa så mycket i körkortsboken om jag går på dessa två timmar i veckan - värt. Började förresten lite smått på fas A idag också. Nu ska jag gå och pensla smält choklad på min snickerskaka som står och väntar på mig i kylskåpet.


running out of turbo

Idag hade jag sovmorgon, men oturligt nog så kunde jag inte ta vara på den på grund av att jag inte hade någon skjuts in - så jag satte mig och nördade på körskolan istället. Kul att jag idag fick reda på att man egentligen inte behöver göra instuderingsfrågorna, nu när jag har gjort mer än hälften... Det blir ju iallafall till att börja på fas A imorgon.
 
Efter skolan hade jag fys och det var sprintbanor som gällde, vilket kommer bidra till att jag lär ha träningsvärk imorgon. Sen följde jag med mamma på bankmöte, övningskörde hem och här hemma har jag gjort klart mitt och Eschks script till engelskan.

lycka till

Du var så mycket mer än en tränare, vi kommer att sakna dig.

imperiet

Imorse vaknade jag med en puls på MINST 150+ slag/min, jag trodde jag hade försovit mig och att körskolan ringde då vibratorn på min telefon gick igång - men det var bara alarmet som vibrerade ovanligt hårt, eller kanske var det jag som var rädd att försova mig och missa min körlektion.

Körlektion var det ja, #2. Sen blev det löpning för hela slanten! Intervaller i hela (!!!!) muséeumbacken x6 (!!!!!!!!!), kände mig som ett geléhjärta eller nåt i den stilen efteråt - dock inte lika söt kanske... Efter skolan blev det en snabbis på Mekonomen med Mathias och sen skjutsade han hem mig. Jag har förresten gjort min låtanalys på svenskan nu, skönt!


över sextusen nålar

Idag har jag testat att ligga på en spikmatta. Det gjorde ont då man la sig ner och typ den första minuten, men sen var man härdad och då var det nästan skönt. Nu ska jag dunka The Sounds och plugga ute i solen.

nej det är ingen vanlig dag

...för det är mammas och Adams födelsedag - grattis!!!!!!!!!!!!

      


toastmaster

Igårkväll var det trevligt. Idag har jag gymmat. Och övningskört. Och stekt. Och kollat på fotboll. Och haft träningsvärk. Och krattat löv. Och gjort tårta. Och grillat. Och slagit in paket. Och chillat. Och kommit fram till att "och" är ett väldigt fult ord.