flickan som lekte med elden

Efter en hel dag ideologi-pluggande känner jag mig verkligen välförtjänt av lite fika och chillande på UH, sen blir det bio!


Imorgon bär det av till Skellefteå - SERIEPREMIÄR!
Vi ska spöa Hammarängen, klart vi ska.

cya

Hockeymatchen va riktigt dålig (om man bortser från första perioden), men rätt så kul att jag typ har blivit erbjuden jobb bara så där - mer om det sen! Imorgon blir det Umeå och shopping för hela slanten, det gillas! = att jag har helg nu, japp.

here we come!


Tallin med domarna bokat - 30 oktober till första november, det kommer bli great!

ett paket på posten


Hade nästan glömt att både boken och skivan hade release idag, så idag är Caroline sehr glad och får passa sig så att hon inte längtar ihjäl sig till den 27e november.

(Y)


VECKA 19 GÖR NV3B TURKIET, shit vad det ska stekas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idag har det sprungits i skogen och provats studentmössor. Nu ska jag plugga matte, imorgon blir det golflirande på Puttom och matteprov - jag är fett taggad!

För golfen alltså.


förresten

Jag ska på möte i Sundsvall med Ångermanlands Skolidrottsförbund imorgon, spännande.

jag vill sova

Vadå? Fyra matcher och en träning på tre dagar väl ingenting!?
...inte konstigt att man är trött skulle jag säga.

Va ju som sagt i Sävar i helgen, gick tyvärr inte riktigt som vi ville. Vann matchen i fredags iallafall (jag gjorde mitt första mål för säsongen!!!!!!!!!) sen åkte vi på förlust på lördagmorgonen, och åkte sedan ut ur cupen efter en förlust mot IKSU som fegade och lånade in två femmor från deras elitserielag - men det kanske man ska ta som något positivt, att de va rädda att åka på spö av oss?

Det var alltså bara att sätta sig på bussen hem igårkväll, men jag klagar egentligen inte - kunde ju då spela fotbollsmatchen mot Arnäs idag :)

Nu ska jag krypa ner i under mitt varma täcke.


då kör vi igen!


Dags för årets upplaga av Sävar cup!
..och i år ska vi se till att vinna finalen,
hemma igen på söndag.

punkt

Hösten är här och idag har jag köpt en mössa.

NV3B

Vi vann. Vi gick vidare. Vi vann!
Och jag fattar fortfarande inte hur jag lyckades varva, haha.


090909



IDAG FYLLER MIN HANNABANANA 19!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snart kommer jag ner och hälsar på dig :)


.....

Jag är less på att vara sjuk - ligga och hosta hela nätterna, bli tvungen att gå och snyta sig stup i kvarten och att inte kunna vara med på innebandyn.

Inget att hurra för precis.

(y)


botten upp


Igår va de klassfest, vilket var riktigt nice - men att komma hem efter fyra på natten är inget vidare, inte om man vill bli frisk iallafall. Har typ legat i sängen och hostat hela dagen idag = ingen innebandymatch för mig imorgon, har dock en dömning som jag inte kunde säga av mig. Jag kommer typ smitta alla spelare.

brum brum!

MC-teori, tjalalalalaaaaaaaaaaaa! Skönt att ha det bortgjort, nu behöver jag aldrig mer - ALDRIG MER! ...sitta vid datorn på körskolan.

Förhoppningsvis.
Om jag inte skulle tappa det med andra ord, men det får vi ju hoppas att jag slipper!