weekend

Igår va jag på hockeyn med Mathias och Charlie, synd bara att de inte kunde avgöra - speciellt i förlängningen då de hade fyra minuters spel fyra mot tre! ;o Illa illa, men det går ju betydligt bättre nu än för typ en månad sen iallafall - om de fortsätter så här så kan det mycket väl bli slutspel iår trots allt.

Idag hade vi match med tvåan, mötte Sandåkern som ligger hyfsat långt ner i tabellen - men vi körde hårt ändå, kunde efter andra perioden gå av planen och ha en ledning med 10-0 (!!!) Matchen slutade till slut med 14-1 till oss, helt okej :)

Jag satte den tredje bollen i nät, fick en lårkaka och tre poäng - helt okej dag alltså, om man bortser från lårkakan. Lägligt med fystester nu i veckan, heja!


100-dagars till alanya

Yes, igårkväll körde Nv3b hårt. Sen blev det Harrys, för min del iallafall - jag hade en kanonkväll och bilderna får tala för sig.






http://open.spotify.com/track/05DXZYuYny9nCvpXrD5WK2

Efter tre träningar och över två timmars snöskottande är jag helt slut, nu säger jag godnatt och taggar för morgondagen.

idag fick jag min nya vän spintso på posten


cdon.com

En stor fördel med att inte ha så mycket plugg är att man hinner läsa, riktiga böcker alltså - och inte spira biologi, ergo fysik eller nåt annat naturligt. Idag har jag gjort en stororder till cdon.com och beställt en present till mamma och en massa nya pocketböcker, hur kul är det egentligen att läsa en och samma bok två gånger?



Bland annat den här kommer jag att få hem i postlådan om några dagar.

 


made my day

Jag är hemma och sjuk, orkar inte annat än att ligga framför tvn.

Men så fick jag nyss reda på att jag blev utnämnd till årets nykomling igår på Västernorrlands fotbollsdomareklubbs årsmöte (som jag tyvärr inte kunde vara med på för att vi hade match)...
Går inte att beskriva hur glad jag är just nu!

du

Vissa personer är så sjukt bra. De förstår precis hur man känner och kommer för att prata när man behöver det som mest. De kan sätta ord på sånt som man själv har svårt att ens förstå, de är bra lyssnare och lätta att prata med.

Du är en sån person, synd att det inte finns fler som dig.


puss

Igår köpte jag en sak som jag inte alls behöver, men åh så fin den är.


krock!

Igår, när jag va på väg ut från Coop med ett gäng innebandybrudar i bilen va de en tant som körde in i mig. Hon blinkade att hon skulle svänga in på Coop och jag blinkade att jag skulle ut, och ja, hon fortsatte helt enkelt att köra rakt fram och körde då rakt in i mig. Jag hann lägga mig på bromsen så jag stog i princip still då det hände, och tur va väl det.

Så, vi körde och ställde oss längs efter vägen och hon va jättenervös. Jag undrade något irriterat varför hon fortsatte köra rakt fram om hon nu blinkade att hon skulle in på Coop, och hon svarade nåt i stil med "att jag ångrade mig". Idiot, hur fan kan man ångra sig och sen bara fortsätta köra rakt in i en annan bil!?

Som tur är så tror jag inte att det blev så mycket på bilen, eller i själva verket så har jag inte hunnit kolla så noga eftersom att jag har varit sjuk och sovit hela dagen. Har iallafall hennes nummer, så jag vet vem jag ska ringa om nåt behöver lagas.

tjugoförsta

Skridskorna på idrotten blev liksom droppen för min röst, som numera inte fungerar särskilt bra. Men det va kul med rinkbandy iallafall. Ikväll efter träningen blir det hockey med Linda, Timrå hemma - ny tränare och nya backar, allt talar för vinst!


vinst

Helt klart säsongens roligaste match, tycker jag iallafall - kanske för att just jag fick spräcka nollan?.. Det va bra lir, bra fart och alla va positiva hela matchen igenom, vilket resulterade i en hemmavinst med 8-4!

Tjejer, det är så här vi ska lira innebandy.

2 x 19

Igårkväll grattade vi Matilda och Lina med tårtor och paket,
efter ett tag fick vi nåt för oss och smet.
Det blev bilturer med glatt humör,
till slut fick vi veta hur man skulle kör'.
Vi hittade Sofia och hon va lite lat (?),
så vi bestämde oss för att åka på BK och äta mat.

dc 2010

Så, nu har jag anmält mig till Dalecarlia Cup 2010 som kommer att gå av stapeln den 11-17 juli i sommar - får hoppas på lite bättre väder iår, höll ju nästan på att regna bort i somras... Lite kul att finalerna kommer att vara på min födelsedag är det också :)



vt

Jag har faktiskt ingenting emot att ha så här mycket dödtid på skolan som jag kommer att ha denna termin. Så oerhört skönt att kunna göra bort uppgifter, verksamhetsberättalser, projektarbete och allt som måste göras - på skoltid! Jag har inte tagit hem en enda uppgift nu sen vi började efter jul, fortsätter jag så här kommer jag att glida genom hela trean.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5416112.ab


Helt sjukt.

(Y)


Har glömt att meddela att det blir Borgafjäll för mig under vecka tio, sehr nice!


femma

Svajig bortamatch mot Vindeln, de förtjänade faktiskt sina tre poäng. Har förresten läst en bok på 300+ sidor idag, vad har hänt med mig?

shine on

Det va mys igår och sen följde jag med de jag skjutsade in på Framnäs. Har kommit fram till att jag alltid är nykter då jag är på Framnäs av någon konstig anledning...

Ikväll ska jag se på hockey, känner på mig att det blir vinst!


fredagsmys

Sex and the city och tjejer i Jensas lägga (Y)

ångest

Inte för att skolan har börjat igen efter ett par veckors chillande - snarare tvärtom! Studentångest? Nja, jag längtar såklart jättemycket och det ska bli grymt kul! Alla studenfester, balen, ALANYA...

Men - sen då!? Många kommer att flytta och gå skilda vägar, däribland jag. Jag är helt enkelt rädd för att tappa Er. Kommer vi att hålla kontakten? Ha de chillkvällar som vi har nu? Kommer vi att ha de återträffar vi pratat om?


Vår bästa tid tillsammans är nu.

trettondagsafton

Idag har det varit min och mammas dag, längesen vi verkligen gjorde nåt tillsammans sist. Har gått på stan hela dagen och införskaffat mer eller mindre nödvändiga saker - från och med imorgon har jag köpstopp, påminn mig om det! Vi gick och fikade på Coffehouse by Gerge och jag åt nog en av Öviks godaste varma mackor med sallad och sweetchilisås (Y)

Ikväll har vi bara tagit det lugnt, lagat god mat och ätit kladdkaka framför tvn. Blir sängen tidigt för mig ikväll, ska upp och jobba i sekretariatet på Nola klockan 7.00 imorgon = väckaren kommer att ringa vid 5.30... Som tidigast under de två senaste veckorna har jag klivit upp strax efter 10 och det säger ju hur bra min dag kommer att börja imorgon. Lär ju förhoppningsvis gå bättre att kliva upp på torsdag då skolan börjar iallafall, alltid något!

nu börjar livet


idiot

Okej, jag brukar ha mobilen på ljudlös under nätterna, MEN igårkväll glömde jag bort det. Vaknar av att mobilen ringer kl 4, stänger av den och blir bara mer och mer arg då jag inte kan somna om. Lyckas till slut somna om, men då vaknar jag av att hemtelefonen ringer kl 8! Eftersom att ingen annan i huset verkar svara, så kliver jag upp och svarar - samma jävla person som lyckats hitta mitt hemnummer...

Vad vill vissa människor egentligen!?

idag har jag...

  • gått till Statoil med Östmans mamma och druckit kaffe.
  • suttit i sekretariatet på Nola.
  • köpt en dataväska.
  • stått före Blondinbella i kön till provhytterna på H&M.
  • ätit på Subway.
  • varit på Fjällräven Center och sett Modo ta hem tre poäng!

1, 14, 126, 1178...

Idag var det dags för den årliga inventeringen på Willys, älska att de lägger den dagen efter nyårsafton.

gott nytt år!


(bilden är snodd av peace-till-vänster-om-mitten)