100-dagars








busringning?

Igår fick jag ett helt sjukt telefonsamtal: en kvinna ringer och säger sig komma från något slags städföretag i Sundsvall. Hon säger att en kompis till mig, Lee Berntzen, har köpt en massa tjänster av dom och därmed har han fått ge en tjänst till en av sina vänner och han valde alltså att ge denna tjänst till mig.

Jag får välja mellan en möbelrengöring, en sängsanering eller en soffrengöring och om jag svarar rätt på tre frågor så får jag en extra rengöring helt kostnadfritt! Smart som jag är (hehehee) svarar jag rätt och får alltså en valfri rengöring till.

De vill komma så fort som möjligt och ska alltså komma ikväll, och innan jag lägger på säger hon i telefonen att jag ska skriva upp den tid och det datum som bestämdes på en lapp och jag får inte glömma att göra en smiley :) Denna lapp ska jag då visa för någon Jonas när han kommer och hälsar på mig ikväll.


Alltså jag skrattade då jag la på och trodde helt klart att det va en busringning, men sen när jag berättar detta för de i laget får jag höra att två stycken har haft någon som kommit hem till dem och typ städat en soffa - precis som Jonas kommer att göra hemma hos mig ikväll! Spännande...

kvartsfinal

Imorse klev jag upp extra tidigt för att kunna se kvartsfinalen mellan Sverige och Slovakien, som slutade med 4-3 till Slovakien. Kul början på dagen liksom.


nedräkning

- en dag kvar till träningen med Peter!
- två dagar kvar till 100-dagars!
- sex skoldagar kvar till lov!
- nio dagar kvar till lov!
- tio dagar kvar till årets match; ÖIB vs GK!
- elva dagar kvar till Borgafjäll!

Jag gillar.


kyla

...och vilken match det blev! Åkte ju som sagt upp till Ersboda igår på jakt efter tre viktiga poäng, då det va väldigt tajt kring tredje platsen. Vann med 5-4 efter att ha spelat 2-2 i första och 1-1 i andra perioden, men sen i tredje drog vi iväg och lyckades hålla boxplay i slutet!

En tuff match va det, nästan skönt att det inte blev någon löpning idag efter träningen på grund av kylan. Tre pass på en dag är faktiskt nästan för mycket.

taggga

Nu taggas det för match! Idag bär det av till Ersboda på jakt efter tre nya poäng.

boys boys boys

Jag hade det jättebra igår och kul att det va så pass mycket folk ute ändå. Idag har det slappats till tusen, jag har blivit ganska bra på att chilla faktiskt om jag får säga det själv.

friday

Ikväll ska jag på korvfest (festa med Robin och hans killkompisar alltså) och sen blir det Harrys, ses i dimman!


friluftsdagen

...har jag spenderat på Umeås gator med mamma. Hittade äntligen min klänning till balen, känns så grymt skönt att det äntligen är klart!!!!! Fast den är långt ifrån det jag tänkte mig från början - den är liksom bal. Hade faktiskt inte riktigt tänkt mig en sådan modell, men den är i taft, den är fin, jag trivs i den och den är i en riktigt nice färg.


Det står att den är Royal men den är absolut inte royal-blå, snarare klarblå-ljuslila. Typ.


fettisdag

Vi slutade inte alls ett, fick reda på att vi inte hade någon svenska så vi slutade klockan elva idag. Det firade jag och Lisa med att gå på Lundbergs (där det var smockat med folk) och äta en semla, mums!


avatar

Hårdkörning på innebandygym i gymmet imorse med hela 14 (!!!) övningar, hej - vi kommer inte alls att bli övertränade. Idag slutar jag ett och sen ska jag hem till Robin, ska nog se Avatar ikväll - jag vet, jag är ganska efter som inte sett den än men ikväll händer det!

alla hjärtans dag

Varmt ute och strålande sol, ska gå ut och ta en promenad nu så att jag orkar med matteplugget som denna söndag har att erbjuda.

Ikväll ska jag och Robin ut och äta, fast han vill inte säga vart - så det blir en överraskning!

lycka

Som om det inte kunde blir bättre - vi vann idag och det gick awesome, fast det va långt ifrån vår bästa match den här säsongen... Vinst iallafall, och det är det viktigaste - det firade jag och Julia med att åka och köpa hämtmat, som vi sedan glatt förtärde med Lotta framför Melodifestivalen.

Sweet as candyy babyy, livet är allt bra underbart ibland.


farsan

Ikväll blir det bio med Robin, innebandy och mys.
På återseende.

vitt

Skidorna på idrotten var döden, sen hann jag inte äta någon lunch för att jag skulle ha möte med Ylva som jag nästan glömde bort - måste verkligen skriva ner allt, annars är risken ganska stor att jag glömmer det. Nu ska jag på Lundbergs och äta räkmacka med Julia. Snacka av mig, det behövs.

cocoo.se


dienstag

Efter att ha varit kvar på skolan och gjort historieprovet är jag nu hemma, ska försöka ta tag i matten. Sjukt att man kan vara så trött när man till och med har haft en extra lång helg, men ju mer man slappar ju latare blir man väl... Va faktiskt nära till att somna då vi hade teori idag och såg på en match ur Superligan! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa.

Matchen igår var förresten en av de grymmaste iår, trots lite slarv från Modos sida.

långhelg

Heldag med match och vinst i och mot Skellefteå.
Jag längtar tills imorgon.
Godnatt.

125-dagars











Tack och hej!


torsdag

Igår hade vi BEEP-test, det va näst intill döden. Direkt efter testet bar det iväg till Skyttis på träningen - om beep va döden så låg jag fan långt under jord efter träningen...

Klädsim diggas ju ganska hårt det också.

(Y)

Jag är lycklig, det är jag faktiskt.

vuxenpoäng

Idag fick jag mitt Coop medmera-kort på posten, watch out!

Slutade vid ett och efter det har tiden tillbringats med fika på Reuterdahls och tröjtryckande.