hösten och allt som hör därtill

Grattis Maja, Amanda och Bodil (i efterskott) till KÖRKORTET! Nu får man verkligen se upp ute på vägarna - för ishalkan alltså...

Det suger förresten att vara sjuk. Riktigt hårt suger det.


hösten och allt som hör därtill

Grattis Maja, Amanda och Bodil (i efterskott) till KÖRKORTET! Nu får man verkligen se upp ute på vägarna - för ishalkan alltså...

Det suger förresten att vara sjuk. Riktigt hårt.


första advent

Imorse bar det av mot Umeå, match såklart. Hade gärna stannat och julhandlat lite också, men det hanns inte med. Matchen vann vi med 4-3, välförtjänt - men vi va absolut inte på topp idag. Lite kul att systrarna Pallin, som jag lärde känna på Dalecarlia i Borlänge i somras dömde vår innebandymatch - själv skulle jag aldrig kunna döma innebandy.

Nu blir det film, glögg och möjligtvis lite ekonomiplugg - att göra provet nu i veckan eller nästa vecka, det är frågan.

för dig


LASSE VA GRYM! Kul att han körde många gamla låtar också.

Idag stod förresten vi glada och halvt frusna naturare på torget och sålde fika, mys. Lite julhandel hann jag också med. Nu blir det sängen, för imorgon bär det av till Umeå på match! Tidigt. Alldeles för tidigt.


lars winnerbäck


Ikväll på Swedbank Arena med Maja, det kommer bli great!

r.i.p.

Idag gick min klubba av på träningen, jag är lite smått ledsen och måste nu spela med min extraklubba i helgen. Sorgligt men sant.

Krya på Jullan i låret, vår femma är inte komplett utan dig!

skitväder

En väldans tur att man slipper vara ute i regnet då. Ikväll efter det att alla kommit hem från träningar och liknande har vi haft myskväll här hemma med glögg och pepparkakor framför Bonde söker fru.

Imorgon har jag sovmorgon till typ kl 14, gillas starkt. Natur is the shit helt enkelt.

\../

TACK VARE HJÄLP FRÅN MIN ŰBERSMARTA HALVBROR LYCKADES JAG FÅ TILLBAKA ALLA BILDER FRÅN 200-DAGARS! Here you are.








farmor, kära farmor

Idag efter träningen for jag och köpte en julig blomma till farmor och sen åkte jag och hälsade på henne. Hon blev mycket glad och vill så gärna att jag ska börja hälsa på oftare. Då får jag ångest - känner att jag hälsar på henne alldeles för sällan nu för tiden, måste verkligen bli bättre på att ta mig tid för att göra det! Hon är ju trots allt 93 år och i dagsläget kan man inte ta nåt för givet.

Det har jag fått mer än starka bevis på det senaste året.

200-dagars

...var kanon! Idag när jag skulle föra över bilderna från kameran ville det sig inte, i min depression av detta råkar jag trycka på formatera och vips - det va dom bilderna, borta! Fan fan fan... Lite svårt att få tillbaka dom liksom.

Men men, gjort är gjort. Sen hade jag match och daamn vilken spännande match! Låg under med 1-3 efter första, vilket inte direkt speglade spelet... I andra tog vi tag i matchen och efter denna period stog det 4-4. Dags för tredje, där vi tar ledningen med 5-4. Med två minuter kvar att spela gör Ersboda mål genom en kontring, och sen smäller vi in den igen! 6-5 till oss vilket vi med nöd och näppe lyckas hålla matchen ut, vilken match säger jag bara.

sex, drugs & rock'n'roll

Sitter nu hos Amanda och inväntar andra partyglada människor. Sen blir det käk, smink- och hårfix innan vi drar vidare till Eschkeboy och därefter blir det Statt.

Tonight's gonna be a good night

caroline a la kissie?

Idag på träningen fick jag ett ashårt skott rakt på min underläpp! Jag funderar starkt på att spruta in lite botox i min överläpp så att min nuvarande fläskläpp inte syns lika väl.

tja

En grym vinst i Hörnefors idag, helvete vad bra vi var!


2012


Idag ska jag plugga biologi, sen blir det bio med Filip och brorsan (Y)

tomhet är ordet


Vi saknar dig.

det går bra nu

Idag hade jag elevlektion på idrott och hälsa b, samhällskunskap (=film) och "teambuilding" på Area1 med NIF:arna. Helt okej bra dag, hittills iallafall - hoppas det går lika bra ikväll som sist jag när jag tränade med elit.

Imorgon ska jag förresten offra min sovmorgon till 11.40 för klädbyten (Y)


projektarbete

Över fem timmars träning senare ska det blir skönt att krypa i säng. Efter det att jag fyllt i kostdagboken, träningsdagboken och skrivit en utvärdering om dagens fyra träningar - och detta ska jag göra i tolv veckor, vad har jag gett mig in på egentligen!?

farsdag

En vinst senare är jag hemma från Umeå och daamn vilken match vi gjorde! Så här kul har inte innebandy varit på länge. Ikväll blir det Vem kan slå Filip & Fredrik och final på Ensam mamma söker, ska även över till pappa och äta tårta.

fredagsmys

Caroline Backlund taggar för myskväll med good people.


schizofreni

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor - de säger en sak och gör direkta motsatsen, vart vill de komma med det liksom?

donnerstag

Kom nyss tillbaka till skolan efter ett pass på StepIn. Sitter nu uppe i datasalen på 400 med en massa cs-nördar som bara skriker, kul. Förhoppningsvis blir jag iallafall klar med ledarskapsuppgiften och elevlektionen på idrott och hälsa b idag, alltid något! Sen står det innebandyträning och fys på schemat.

Igår fick jag spela internmatch med elit (!!!!!!). Det gick helt okej och va riktigt kul!

pump it

Idag hade jag träff med en PT som la upp min träningsvecka på StepIn. Ska faktiskt bli nice att träna på nåt annat ställe än typ Skyttis och Nola för en gångs skull (..och nej, jag hade bara tur/flyt som fick en gratis träningsvecka med personlig tränare = jag har inte betalat ett öre för detta), gillas!

Die fysik, die.


.

Kollar lite halvt på wrestling - helt sjuk sport det där, om man ens kan kalla det för sport?
Jag skulle snarare kalla det självmord.

the view from the afternoon

Det gick dock inte så bra för oss nere i Mora - eller man kan också säga att de lag som vi mötte var väldigt bra. Bättre. Kul att det gick bättre för våra tjejer som stannade kvar här i Övik och spelade, de gick ju vidare - grymt! SM nästa för dem alltså. Fystesterna idag fick ett godkänt resultat, någon försämring men även några förbättringar - tagga beep på onsdag!!!!!!!!!!

Kvällen har spenderats med Mathias, kaffe och fysikplugg, känner mig dock inte redo för prov ännu - men nu har jag iallafall gjort alla uppgifter! (Y)

partyonsdag






stockholmshelg