brb


ett gott skratt förlänger livet?


Igårkväll var det grillfest i Banafjäl, bilden säger allt. Jag fick världens bästa födelsedagspresent (i efterskott) av underbara människor och även skönsång bjöds det på.

Idag ska jag spela match, vilket jag egentligen inte borde eftersom att jag har sträckt mig och då kommer det bara att ta ännu längre tid att läka... Men lite taskigt att komma med det samma dag som matchen är, så jag har tänkt köra ändå - det får bära eller brista helt enkelt! Imorgon väntar jobbet, men en tredagarsvecka ska man väl ändå kunna härda ut.

yran nästa!


åhh

Helg, efterlängtade helg.

72%

Mörk choklad är verkligen underbart, speciellt till en kopp kaffe efter en lång arbetsdag.
Tack ska ni ha mina vänner!

tisdag

Körde röjsåg hela dagen idag också, och sen stod det barmarksträning + styrka på schemat - kommer typ att ha träningsvärk imorgon, men sånt gillar vi! Pokerkväll ikväll hos Lee, jobbigt att man jobbar imorgon.

plantan

Första arbetsdagen avklarad. Har kört röjsåg hela dagen, mycket bättre än att rensa plant :) Nu bär det av till regninga Bussbyvallen - det är dags för semifinal i dam-DM mellan Hägglunds och Själdevad, spännande.

boom boom pow

Det var ösigt igårkväll, idag blev det en sväng till Åsele och imorgon börjar jag jobba.
Ciao!


18 - day 'n' night



Tack alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

punkt

Jag är jag och jag älskar livet.


beatboxx

Solen skiner ute och jag har varit sängliggandes och dunkat The Sounds hela dagen, imorgon ska jag jävlar i mig bli frisk! God natt.

caroline backlund gillar detta


ledighet

Sover bort halva dagen, vilket va underbart och verkligen välbehöveligt. Sen bar det av in till stan för att träffa Sandra, som det var alldeles för längesedan jag träffade. En shortsdress, en kofta, en tisha, ett torrshampoo, några örhängen och ett halsband senare stängde affärerna så vi begav oss till UH. Det blev en hel del snack om allt mellan himmel och jord som vi missat på den senaste tiden. Nu ska jag läsa de 100+ blogginläggen som jag har på bloglovin innan jag somnar,

sleep tiiiiiight.


dalecarlia cup 2009


Allsång blev det en hel del av.


Utgång.


Så det kan gå...


Avslutningsmiddag.


Jag och Peter Fröjdfeldt.


Mr. Kampala visar hur han kom till Sverige ;)


En av alla härliga kvällar.


Jag blev utnämnd till årets rookie och fick vara huvuddomare i finalen! :)

hemma efter en kanonvecka i översvämmade borlänge

Nu är jag hemma igen efter årets upplaga av Dalecarlia cup och längtar redan till nästa :) Efter en veckas dömande ute i spöregnet, alldeles för lite sömn och en hel del öldrickande ska man inte vara förvånad över att man nu har gått och blivit sjuk - men det har helt klart varit värt det! Gårdagen var blödande och kan beskrivas med endast ett ord: TOMHET, inte konstigt att man saknar alla underbara människor som man har varit konstant med nu under en veckas tid. Sakta men säkert ska jag nu ta vara på dessa sju dagar av ledighet jag har framför mig, och försöka att njuta så mycket som möjligt fast jag är sjuk. Jag kommer ju trots allt att ta steget ut i vuxenvärlden nu på fredag.

adiós amigos


Nu åker jag till Borlänge, hemma igen om en vecka.

hela världen är så underbar

Min dator är hel igen och imorgon bär det av till Borlänge och Dalecarlia!

Hoppas alla har/haft det kanon på gatu förresten :)


back in buisness

Känns som om bloggen inte har varit min första prioritet de senaste veckorna, men vafan - det är sommarlov! Annars då? Halmstad va great om man bortser från att jag trodde jag skulle smälta bort i hettan ett tag, hade halkbanan i måndags och nu har jag hunnit göra bort två veckors jobb på M-Real/Skanska. Jag har bränt pengar på härliga sommarplagg, min mobil är döende och datorn på lagning - vilket jag inte lider särskilt mycket av, eftersom att jag har två härliga veckor utan jobb framför mig! Den ena kommer att spenderas på Dalecarlia i Borlänge med bra människor, och under den andra veckan ska jag steka och bli vuxen.

halmstad 20-26/6