zu hause

Blev inget inlägg igår eftersom att jag knappt var hemma... Åkte som sagt till Härnsösand direkt efter skolan och när jag kom dit började jag, Hanna och Sofie att göra iordning oss för fest.


Det tog verkligen emot att sätta sig på bussen hem redan dagen efter - men gårdagskvällen var iallafall kul och ännu roligare var det att träffa en massa nytt trevligt folk :) Idag då jag anlände till Öviks busstation mötte Lotta upp mig och vi gick och kollade på herr-ettans sista seriematch, som tyvärr slutade med förlust.

Imorgon är det dags för sista matchen med dam-tvåan och jag är riktigt taggad!

partypeople


Imorgon drar jag till Härnösand för att träffa bland annat dessa galningar - tråkigt bara att jag inte kan stanna längre än tills på lördag eftersom att jag har match på söndagen, men men. Lovet är iallafall riktigt efterlängtat :)

let the time pass by

Två dagar till lov och två dagar tills jag åker till Härnösand! Jag har haft torsdag i huvudet hela dagen idag, mycket jobbigt - känns som om det borde vara fredag imorgon, vilket det tyvärr inte är. Biologiprovet var skumt eftersom vi fick ett nationellt prov istället för ett prov på de saker som vi egentligen skulle ha prov på, får hoppas att man inte är lika körd som det känns som. Just nu är jag jättetrött och känner för att stupa i säng - fan för tyskaverb.


fettisdag

...eller fet-tisdag. Jag säger allid fet-tisdag men stavar det fettisdag av någon konstig anledning. Idag hade vi friluftsdag - jag trotsade Mats och gick runt Höglandssjöarna med Julia och Lotta, hade också Arac med mig som var allmänt flummig och överlycklig över att få träffa en massa hundar. Nu ska jag äta semla, lyssna på en massa Håkan och plugga biologi.

plötsligt händer det

Jag kom hem för en liten stund sedan till ett tomt hus, sådär lagomt trött och less som man kan vara en måndagskväll efter två träningar och en fys - och välkomnas av en hemmagjord semla i kylskåpet, min mamma är söt helt enkelt. Nu ska jag göra mig en mugg chai, sätta mig framför tv:n, äta min semla och inte bry mig ett dugg om biologiprovet som jag egentligen borde plugga på.


cassandra!

Tack vare dig så började jag lyssna på den här låten - den är typ hur grym som helst juuuu! ...och den kommer förhoppningsvis göra det lättare för mig att plugga på biologin idag. Och att skriva tyskauppsatsen. Och att jobba ikapp i matten.


tretton år och pappa!?

Okej, jag kanske är lite efter med det här men... Då han gjorde tjejen gravid va han alltså tolv år - jag menar, hur går det till egentligen!? Han ser ju inte ens ut att vara tretton :s Helt galet.


filmkväll


donnerstag

Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan men aldrig mer
jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner.

red nails

Åå, I'm in love. Igår köpte jag min livs kärlek - en blå klänning i sextiotalstil på H&M. Jag har börjat gilla nagellack och inte nog med det - idag jag var ute och sprang för första gången efter operationen, UNDERBART!


polis polis potatisgris

Kom precis hem från en informationsträff på polisstationen om alla uttagningar till Polishögskolan, hur utbildningen ser ut, att få tjänst och allt annat som hör till - nu är jag mer motiverad och taggad än någonsin!

fast ute i skogen

Igår klev jag som sagt upp klockan 4.50, eller i själva verket så snoozade jag till 5.10 - att snooza är en drog som är svår att vänja bort, börja aldrig med det! Jag mådde verkligen jättedåligt då jag klev upp, hade ont i magen och skyllde då detta på att jag kanske sovit för lite. Jag åt  trots detta frukost som vanligt, mötte upp Erika och Viktor i stan och vi började vår färd mot Långsele och domar/praktikkursen. Jag slocknade ganska snabbt, vilket bidrog till att jag iallafall va pigg då vi kom fram - men jag mådde absolut inte bättre, snarare sämre. Tio minuter innan min första match spydde jag, usch. Tänkte att det kanske berodde på att jag ätit något konstigt och dömde ändå min match. Höll på att svimma under matchen vilket jag alltid gör då jag är magsjuk, men fortsatte ändå och jag lyckades hålla mig på benen under hela matchen. Efter matchen gick det bara utför för min mage, snackade med instruktörerna och de förstog ju att jag inte kunde döma nåt mer - så jag tillbringade större delen av dagen halvt sovandes på en hård träbänk i omklädningsrummet. 

Hyfsat taskig tajming att bli sjuk när man åker iväg på nåt sånt här, det värsta måste ju nog ha varit att jag inte kunde ta mig hem heller - utan fick stanna där långt ute i skogen, inse hur mycket jag längtade hem till min säng! Något positivt var iallafall att jag mådde bättre framåt kvällen och kunde se semifinalerna :)

Ingen skola för mig idag alltså, det blir ingen träning heller för den delen. Nu ska jag läsa Klätterbaronen som jag har bokprat om imorgon, exciting.

hope and glory

Man kan ju inte säga att Måns inte är snygg, för det är han. Han blir ju inte direkt mindre snygg för att han är bra på att dansa heller... Lasse skulle ha gått vidare, åtminstone till andra chansen tycker jag. Nej nu måste jag sova, annars blir det jobbigt då min väckarklocka ringer klockan 4.50 imorgon.


alla hjärtans dag

Idag är det inte bara alla hjärtans dag, det är också matchdag. Och inte vilken matchdag som helst, utan den matchdag då jag äntligen ska spela igen! Fjortonde februari tvåtusennio, jag kommer att komma ihåg detta datum för resten av livet - ÄNTLIGEN!

fredag den trettonde

Kanske inte den bästa dagen att ha ett kemiprov på, men jag tror det gick bra iallafall - inte helt bra, men rätt så bra iallafall. Ikväll är Håkan i Umeå och jag önskar att jag kunde säga jag skulle dit, men inte det - istället blir det bowling och jag ska äga.


livvakter och elektrolyser

Nej, jag vill inte vara vän med någon turk på facebook - vad vill dessa personer egentligen? Ignorera, ignorera, ignorera... De måste tycka att det är coolt att ha många vänner eller nåt. Nu blir det hockey för hela slanten (Foppa - livvakt på planen, va!?) och sen ska jag plugga kemi.

pipedown

Blir så less och tappar helt gnistan då det bara jävlas, men man kanske måste inse att man har såna dagar ibland. Bara att ta nya tag och komma igen liksom - för jag har ju trots allt inte nått botten, än. Nu jävlar! På lördag ska jag spela min första match på över ett år, hoppas det går bättre.

tears don't fall



Älskar när man hittar någon gammal låt som man trodde att man en gång spelat sönder - men när inte så är fallet, utan den är fortfarande lika bra! Typ alla Bullet For My Valentine-låtar till exempel. Nu ska jag på bladning, det finns ju roligare saker att ägna sig åt på en tisdagskväll.

hej mitt vinterland

Alltså det är helt sjukt hur mycket snö de har kommit! Och jag gillar det, backen nästa säger jag bara ;) Men inte idag. Idag har jag pluggat mer eller mindre kemi, har iallafall gjort nästan alla uppgifter - och nu ska jag fara på gymmet och sen har jag träning. Hoppas bara att min fot håller i veckan så jag kan vara med och spela i helgen, hoppas!


festligt

Gårdagskvällen var party, att städa var mindre party men sånt som hör till - tolv sopsäckar, ojoj säger jag bara. Jag sovde min skönhetssömn på en hård och alldeles för kort soffa, men sov ändå som en stock. Idag har jag kollat in NBK när dom tog två raka vinster på Skyttis, trots att iallafall hälften av de i laget var bakis - bra jobbat säger jag! Imorgon är vi lediga vilket jag gillar skarpt.


naturkul

Kom precis hem från stan, va bland annat och kollade på Friskis & Svettis nya ställe med mamma. Igårkväll hade vi naturare det kanonmysigt ute i skogen där vi näst intill åt ihjäl oss på Cassandras cupcakes, en massa olika kladdkakor och allt annat som bjöds. Jag fick också bevis på att Matilda kan köra bil, då hon skjutsade hem oss i snöovädret - tack och bock :) Nu taggar jag för kvällen.


refbook

Nu har jag hål och ska snart äta lunch. Idag hade vi skridskor på gympan, skoj skoj - fast jag har fortfarande ont i mitt lår som jag sträckte igår på träningen, det är mindre skoj :/ Engelskauppsats idag, aaaaaaaah. Ikväll ska Nv2b ha det mys ute i skogen och frossa i cupcakes, pollykladdkakor och annat gott :)


mafia wars

Level 6 - ojoj säger jag bara! Men än är jag inte lika nörd som alla cs- och wowkillar som ständigt ockuperar skolans alla datasalar.


en bild säger mer än tusen ord

Idag har jag inte varit i skolan om man bortser från kemin, det var rätt så skönt eftersom att onsdagar är enligt mig veckans jobbigaste dag: matte, kemi, biologi och fysik. Jag har istället ägnat mig åt att döma ett x antal matcher som blev fler än planerat i Five-A-Side - en fotbollsturnering för typ högstadiet som va på Sporthallen. Sedan bar det av till gymmet och efter det hade jag träning, hurtbulle eller vad! ...eller inte. Märkte inte förrän när jag satt i bussen på väg hem hur ont jag hade i fötterna efter att ha stått/gått/sprungit/spelat hela dagen.

En sak som jag förresten har kommit fram till är att inlägg blir mycket roligare med bilder, så därför ska det bli mer av det! Dock inte i detta inlägg som ni kanske märker.

hooole

Nu har jag haft hål sen klockan 9.20, vilket innebär att om det inte hade varit för mattelektionen som jag hade imorse hade jag kunnat ha sovmorgon till typ klockan 12.45 då biologin börjar... Nästan iallafall. Idag måste jag plugga, plugga och plugga - svenskbok, engelskuppsats och tyskaprov. Ibland (läs ganska ofta) frågar jag mig själv varför jag egentligen går natur, jag tycker ju liksom inte att naturämnena är roliga... Men i helgen är det fest och alla är fett taggade, så det väger upp!

atombomb

Gillar en massa skumma vänförfrågningar som man får på facebook från antingen människor man inte har en aning om vilka de är, eller från såna som man ser på skolan men absolut inte känner eller ens snackat med någon gång. Ännu fulare blir det då man dagen efteråt råkar stöta på en sådan person på en klädesaffär, då denne följt med sin flickvän som smakråd. Typ......................... Hej?

tur och retur

Det kunde ju liksom ha gått bättre - efter två förluster så satte vi oss klockan halv tio på bussen som skulle ta oss hem. Efter att ha sett både Kopps och Bee Movie halvt och halvt sovit, så va vi äntligen hemma tre timmar senare. Nu ska jag fara och kolla på herrettans match och sen kommer tjejerna hit. Min dator går förresten med turbofart sen brorsan uppdaterade/formaterade - shit the same, om den i veckan. Tummen upp för det!