jag har en tröja med iceage2

Hoho, det va nice igår. Ovanligt nice. Riktigt nice faktiskt! Fast DJ:n hade inte Singel & Sökande, vad är det för DJ egentligen!? Ingen riktig DJ iallafall. Idag. Insåg. Jag. Hur. Mycket. Plugg. Jag. Har. Det värsta är att jag har minst lika mycket kvar nu, och imorgon bär det av till Mora på SM-kval! Yeah. Söndagen kommer att bli en plåga. Om jag överlever söndagen så ses/hörs vi då! Bye folks.

då kör vi igen!


Träning, klassfest och sen blir det Olles yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

charles dickens

Har börjat lite smått på min essä nu, och hjälp vad mycket plugg jag har! Jag kommer bli tvungen att ta med mig en massa ner till Mora i helgen om jag fortsätter i den här takten - vilket inte känns bra... Nu bär det iallafall iväg till Gideå, ska hälsa på Maja och Simon som jag inte har hunnit göra ännu. Det blir mys, bjuder på en bild från typ 90-talet bara för det.


borta bra men hemma bäst

En fördel med att åka Ybuss, är att det finns internet ombord - det fanns det inte på extrabussen som vi fick åka med ner... Sitter som sagt på bussen nu hem efter en toppenhelg i Stockholm! ..hjälp, jag blir nästan rädd för mig själv ibland - har alldeles för mycket kläder och diverse med mig hem som jag inte hade då jag kom dit, nu blir det shoppingförbud igen i några veckor framöver.

Bara 189 minuter kvar tills vi är framme nu, yes.

borta bra men hemma bäst

En fördel med att åka Ybuss, är att det finns internet ombord - det fanns det inte på extrabussen som vi fick åka med ner... Sitter som sagt på bussen nu hem efter en toppenhelg i Stockholm! ..hjälp, jag blir nästan rädd för mig själv ibland - har alldeles för mycket kläder och diverse med mig hem som jag inte hade då jag kom dit, nu blir det shoppingförbud igen i några veckor framöver. Bara 191 minuter kvar tills vi är framme nu, yes.

det är mycket nu

..och jag åker iväg till Stockholm - lägligt, och underbart! Åker ner till Hanna
över helgen, kommer hem igen på tisdag.



pliktverket

Att göra lumpen, eller att inte göra lumpen - det är frågan.
Det blir mönstring i Luleå 9-10 december iallafall.


söndagsångest

Igår va de chillande på UH, sen blev det lite cruising och till slut så hamnade vi på Varvsberget - mysigt! Efter en sur förlust mot serieledande Dalen idag har jag bara tagit det lugnt här hemma och läst Oliwer Twist, himlarns vilken tur att jag bytte bort tråkiga Pappa Goriót! Kul att man inte har kunnat plugga nåt på samhällskunskapen förresten, eftersom att eu-upplysningen.se har laggat.

fan

Jag hade glömt. Idag såg jag dig igen. Det va ett tag sen sist. Jag darrade. Jag kunde liksom inte rå för det.

done!

Jag älskar fredagar, varannan fredag iallafall - lagomt att sluta klockan elva tycker jag, man hinner med så mycket annat då! Efter skolan gick jag och fikade med mamma på Lundbergs, hann också med att vaccinera mig mot svininfluensan och införskaffa lite nödvändiga saker som ett kodlås till exempel. Jag orkar helt enkelt inte hålla reda på min nyckel längre, eftersom att den alltid är där jag har minst användning av den. Nu blir det fredagsmys med popcorn och Idol, sen ska jag ta ett åk med Lotta som kirrade körkortet idag!

nytt inlägg

Förresten, på bussen hem till Övik idag satt jag och snackade med en jättetrevlig kille som va på väg till Umeå. Tänk om alla människor kunde vara så trevliga mot helt okända människor här i Sverige.

äntligen!

Efter att ha spöat Täfteå med 9-8 i en väldigt rolig och tuff match satte jag mig på bussen hem till Övik. Busschaffisen var gullig och körde ner mig till busstationen så att jag nätt och jämnt hann med nästa buss, som skulle ta mig vidare till Härnösand. Härnösand är Härnösand, så är det bara.


fredagsmys

På UH, självklart.


all these things that i've done

Stockholm stannar i Härnösand tills på söndag om jag kommer på lördag, KLART JAG KOMMER PÅ LÖRDAG! ...efter matchen i Umeå det vill säga - taggggggggggggga, vi ska gå i Modos fotspår och vinna! Kan även lifta hem med Eschkeboy från Härnösand på söndag, fett nice.


tillämpningar

Mitt "shoppar-stopp" som jag satt upp, gick ju sådär. Eller det brast idag helt enkelt. Imorgon blir det orientering, och sen bär det av till Sollefteå på domarmöte - vad vill dom med att lägga alla möten minst 10 mil bort!?

Nu ska jag se till att göra lite matte och sen blir det hockey! Känner på mig att det blir vinst ikväll.

"överlever du härnösand så överlever du allt"


Gårdagskvällen/natten var riktigt great! Kul att träffa en massa folk som man inte har träffat på ett tag också. Tog verkligen emot att sätta sig på bussen hem idag, efter knappt ett dygn i Härnta... Men det är ju match imorgon - och inte vilken match som helst, utan HEMMAPREMIÄR! Så jag hade inte så mycket att välja på.

Ikväll blir det chillande med klasspeople.

drit!

Blir inget Tallin - för få anmälda. Fuck. Hade verkligen sett fram mot den här resan! Men men, finns inte så mycket att göra åt. Nu kan jag ju vara med och spela SM-kval i Falun istället, det hade jag inte kunnat annars! (Y)

Imorgon efter skolan sätter jag mig på bussen till Härnösand, ska verkligen bli skönt att få komma "iväg" lite - träffa bra folk och sånt, det gillas!