dam-dm

Och jag är helt klart nöjd med min insats, tror jag inte dömde så här bra på hela förra säsongen... Snacka om rivstart!

Mitt tal är klart tjalalalalalalala.


neeeeeeeeeeeeeeej

HELA MITT TAL FÖRSVANN NÄR MIN KÄRA ACER BESTÄMDE SIG FÖR ATT LÄGGA NER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu lägger jag ner.


oss emellan

Alanya är betalat, känns bra - gör det ni andra NvB:are också så att ni inte glömmer bort det!! 

Denna fredagskväll kommer jag annars att tillbringa med att skriva mitt tal till svenska nationella och möjligtvis se på Let's Dance, om jag hinner det vill säga.

snowboard

Igår var det Bjästabacken som gällde och shit vad vi glänste.


björnrike i bilder











caroline backlund

...har sträckt sig och vill amputera bort sina ben.

= det är Voltaren som gäller imorgon i backen + ingen mer innebandy förrän jag har tagit mig genom helgens dömningar x5 på dam-DM.

fjäll #2

Lagomt lång vecka det här; måndag - studiedag, tisdag - skola till klockan ett och ledig onsdag - fredag! Imorgon drar jag med Robin och Daniel till Björnrike för att träffa Hanna + annat folk och allt det har att erbjuda, ses.



-09


ga846 på f21

Jag fick platsen!
Jag tackade ja!

Den 26e juli bär det av...
327 dagar...

eurovision

Alltså jag satt inte vid datorn nåt igår, men jag måste bara få avreagera mig lite här ändå - VAD FAN VILL FOLK MED ATT RINGA OCH RÖSTA PÅ ANNA!?

Jag lider med dig Salem.

borgafjäll i bilder










borgafjäll


Imorgon bär det av till Borgafjäll - nås på mobilen, ses om en vecka!

hej

Domarutbildningen va ovanligt rolig och givande iår, vi vann derbyt mot GK med 9-8 och jag var väldigt trött imorse efter utgången med några domare + randomfolk från igår.

Summary: grymt bra början på lovet!

jag + foppa = sant


sportlov

Igår hade jag faktiskt inte tänkt att fara på hockeyn, men så ringde min morbror och hade en extrabiljett och undrade om jag ville joina honom - och vilken match sen! Vinst med 8-0 mot serieledarna, helt galet bra.

Nu har jag lov, känns underbart bra fast matteprovet kanske inte gick som jag hoppats på... Nu ska jag till Robin och bara ta det lugnt sen har jag domarutbildning+match+fest med domarna att ladda till imorgon.


onsdagsmatch

Umeå City kan bereda sig på att åka hem utan poäng ikväll, för vi är taggggggade!!

Update: Vinst med 6-3 för oss efter att ha spelat 0-0 efter första och 2-2 efter andra perioden, bra jobbat hörni!

spintso academy

Speedade igenom de fem utbildningsfilmerna som distansutbildningen har bestått av - som jag har varit så duktig att skjuta fram på... Men nu är jag äntligen klar och det va faktiskt förvånansvärt kul! Fast kommer nog inte att köpa den, inte nu iallafall - känns lite ovärt att lägga ut 4500:- (!!!!!!!!) på någonting som jag nu i juli kommer att ta ett års paus ifrån då jag rycker in i lumpen. Fotbollsdömningen alltså.


Den här lilla saken har varit min kompis ikväll.