2009

Björnriket, bror va fanbärare i en fullsatt Swedbank Arena, snowboard, Arac blev biten, Faresta, ett antal helgers festande i Härnösand, kom tillbaka till innebandyn efter över ett års skada, nytt rum, Torsbacken, domarutbildning, Uppsala med tjejerna, Rockweekend, grillmys, shopping, Stockholm med NIF, midsommar, As You Die, elitlägret i Halmstad, träffade Jenny Palmqvist, åkte båt, sommarjobb på M-Real, dömde Dalecarlia Cup i Borlänge, blev "årets rookie", träffade Peter Fröjdfeldt, plantanjobb och plantanparty, Umeå, 18, Storsjöyran, KÖRKORT, mer grillning, innebandy, MCteori - done, vattenskidor, R.I.P. Arac, teambuilding, lagkapten, Sävar Cup, Lundbergs, klassfester, ännu mer Härnösand, Stockholm med bror, 200-dagars, Lars Winnerbäck, Reuterdahls, SM-kval i Mora, mönstring i Luleå, Lex öppnade.


chillov

Spontangrejer är bra. Som att åka iväg på hockey när man liksom får en fribiljett till en fullsatt arena, gillas. Missade ju faktiskt bara första perioden. Sen bar det av till Eidis för att se på Saw VI, en komedi blev det också. Man underskattar faktiskt komedier, eller jag gör iallafall det.

Ikväll blir det chillande på UH och lite plans inför välkomnandet av det nya året.

en boll med 26 hål

Nu är det slut på vårt sex-dagars långa juluppehåll (!) på innebandyn och snart börjar vi köra igång på riktigt igen. På onsdag kommer RIGs tränare och ska hålla i vår träning!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det blir nice.

mellandag

Idag har jag varit på mellandagsrean och jag blev faktiskt smått besviken. Typ alla affärer utom Gina Tricot hade mest bara tagit fram en massa gamla kläder som de reade ut... Men men, utökade iallafall mitt underklädesförråd lite, bytte en av mina två volumemasters som jag fick i julklapp mot en trippeltång, köpte nytt värmeskydd och hittade några tröjor.

Efter stan blev det fika/middag på UH med Sandra, för att sedan bege mig vidare till gymmet och därefter träningen.


juldagen/kvällen





Thanks people!


juldagen

Nu bär det av till mormor på middag. Sen blir det party at my place för att sedan åka vidare till Statt.

julafton


För ovanlighetens skull firade släkten jul hemma hos oss iår.


Buspojkar.


Mer buspojkar.


Och såklart kom tomten iår också.

dan före dopparedan

Nu är alla julklappar inslagna, granen klädd, julmusik spelas på hög volym och knäcken puttrar på spisen. Ikväll kommer familjen Backlund att sitta bänkade framför Bingolottos uppesittarkväll.

Gårdagskvällen var humor och förhoppningsvis var det både första och sista gången som man var först inne på ett ställe, trots att klockan var över halv elva. Haha.


Vi älskar Hasse och hans tomhet i blicken.

godmorgon

Klockan 06.00 imorse satte jag mig i bilen och brummade hemåt, kyrkan har jag varit i tidigare och jag längtade verkligen hem till min säng.

NIF-natta blev trots allt sammanfattningsvis rätt så lyckad ändå, fastän NIF-medlemmar la ner och åkte hem och la sig långt innan gruppspelet ens va slut, nya domare som inte alls kunde döma blev lovade att döma, en massa lag inte ens kom, vi fick slänga ut ett x antal personer för att de var onyktra, lag inte ens visste vad de hette, vissa är dåliga förlorare, vi fick göra om spelscheman, lag spelade fel matcher, pocahontas inte vann utklädnadspriset, folk som blivit utslängda lyckades komma in igen, bollar fastnade uppe i taket, larmet gick ibland, vissa är jävligt uppkäftiga, folk försökte smita in bakvägen och man kan tycka att fel lag kom till kvart, semi och final.

Ett stort tack till alla som ställde upp och bidrog till att det hela gick vägen ändå, ni är så bra!

snart, snart så

Förresten, gjorde nyss klart mina sista skoluppgifter för detta år - fördjupningen på idrott och hälsa a och fördjupningsuppgiften på matten. SKÖNT!

Snart är det lov. Efter det att jag åker hemifrån imorgon kommer jag inte att komma hem förrän jag har lov. Jag gruvar mig lite för tisdag... Jag menar, hur trött kommer jag inte att vara i kyrkan på tisdagmorgon efter en hel natts volleybollspelande/dömande?

Jag bör nog lägga mig tidigt ikväll.


166 + 9 = 175

Vilken kort helg! Eller den har gått väldigt snabbt iallafall... Igår var det match och sen bar det av på julbord inklusive teater med släkten på pappas sida, trevligt trevligt! Idag följde jag med och kollade på brorsans hockeymatch - vet inte riktigt hur länge sen det va jag gjorde det sist, och sen va vi en sväng på stan. Eftersom att jag redan köpt alla julklappar hittade jag saker till mig själv istället, dessa älsklingar till exempel:


tidig julklapp

Idag fick jag en kupévärmare, det behövs verkligen i den här kylan!

horoskop

Många kräftor känner just nu en inre ro och harmoni som får dem att blomma!

Det går faktiskt bra nu, riktigt bra. Känner att en stor börda som funnits på mina axlar under en längre tid, bara har blivit lättare och lättare. Snart är det jul och livet är bara så bra ibland.

112

Idag, när jag precis hade kommit ut ur duschen efter träningen, fick jag ett akut telefonsamtal av Julia! Hon var strandsatt på Statoil norra med sin kära auto som icke ville starta efter det att hon hade tankat... Vad skulle jag göra? Jag slängde snabbt på mig kläderna och åkte ner så snabbt jag bara kunde med mein auto! Sladdar hit, och pluspoler dit. Sagt och gjort!

Julia blev glad då hon och volleybollhenke kunde puttra vidare hemåt.

tredje advent

Efter en hel kvälls alldeles för oseriöst fysikplugg med tuffmatteboy skulle jag inte kunna bli mer laddad inför morgondagens prov.


i'm in miami bitch

Gårdagskvällen var kanon och jag hade jättekul! Som vanligt är jag dålig på att ta bilder inne på stället och kan alltså inte bidra med någon bra bild från Lex, men en gruppbild på naturbruds hemifrån Cassandra fanns såklart i min kamera. 


lexxx

Förresten! Ikväll ska vi ösa och inte tänka på något mindre ösigt såsom val inför framtiden, julstress, plugg eller planering inför NIF-natta.

(Y)

på hemmaplan

Mönstringen gick kanon - det är dock lite jobbigt att man inte vet hur framtiden ser ut. Jag vill göra lumpen, det vill jag. Speciellt nu då jag fått plats som insatsgruppbefäl (!!!!!!!) Men, kommer jag in på brandingenjörsutbildningen så känns det dumt att sumpa den chansen. Men vill jag verkligen bli ingenjör då? Jag vill ju komma in på polishögskolan!

Nästa val. Vart vill jag göra lumpen om jag nu gör den? Jag valde först Enköping, men då fick jag höra att det va bäst att göra lumpen på en plats som man typ inte kommer att återvända till (till exempel Luleå), så jag bytte till Luleå. Måste dock bestämma mig nu i veckan vart jag vill vara, om jag ska ha någon chans att få den tjänst som jag blev tilldelad.

Så: om jag kommer in på brandingenjörsutbildningen får jag ta det valet då - lumpen eller brandingenjör, och om jag inte kommer in på utbildningen blir valet lätt. Lumpen!

mönstring


Imorgon bär det av till Luleå med Sara för att mönstra, jag är taggad!

maD

Sex koppar kaffe, några voltaren och en hel del matteplugg senare lägger jag ner och det känns något bättre i knät, matten känns det dock inte lika bra med.

TAGGA ALLA NATURARE! Knappt elva timmar kvar till nationella nu...

andra advent


Imorse tog jag en långpromenad, riktigt härligt! Ibland är det ganska fint att bo ute på bushen ändå, hur ofta skulle man till exempel hitta motivet ovan inne i stan?

Nu bär det iallafall av in till stan och sen är det match - och inte vilken match som helst, idag är det DERBY!

http://www.youtube.com/watch?v=muP9eH2p2PI

Idag hade jag sovmorgon och sen slutade jag klockan elva, värd dag? Ja faktiskt, med tanke på att det var matte och nationella är på tisdag - därmed kan man ju gissa sig till vad jag kommer att ägna helgen åt. Får härda ut sista av ht nu och sen kan jag chilla. Hela vt ska chillas, iallafall för min del.

Efter skolan gick jag på stan och införskaffade lite mer eller mindre nödvändiga saker, även lite julklappshandel blev det.

Checka låten förresten, i like it the same much now as then.

kul. liv.

Svenskaredovisning - done.
Svenskaessä - done.
Ekonomiprov - done.
Biologirapport - done.
Lagkamratsuppgift - done.

Doktor Glas, svenska jeopardy, hemprov i historia, biologifördjupning, fysikprov, fysikfördjupning, idrott & hälsa a-fördjupning, idrott & hälsa b-fördjpning, mattenationella, redovisningsuppgift på matten, komplettering på idrott & hälsa b och projektarbete - not done.

humanfysiologi

Offrade idag min sovmorgon för att jobba med biologirapporten. Inledningen ligger nu på två sidor, hur ska detta sluta?...


dubbelt upp!

Såg NU att jag hade råkat lägga upp föregående inlägg twice, jaja. Idag efter skolan tog jag en fika med Julia och Lotta på Reuterdahls (mitt nuvarande fravoritplace, ja) för att planera framtida aktiviteter. Jag längtar! Blev även lite julklappsinköp, jag älskar verkligen att köpa julklappar! Och gatorna som är upplysta av julbelysning. Stämningen på stan nu i jultider helt enkelt.

Ikväll missar jag hockeyn på grund av ekomoniplugg, baad. Jag får följa matchen på radion samtidigt som jag pluggar istället.