valborg

= otroligt väder! På lunchen idag gick vi ner till hamnen, åt glass och pluggade tyska verb. Grillpartaj at Hannas place tonight, hög mysfaktor på det.

jag trodde jag skulle dö

Allvarligt talat. Då menar jag inte fysikprovet - eller förresten, det kanske jag också gör. Men isåfall dog jag lite mer på fysen, körde hinderbana hela passet och jaa, jobbigt like hell. Nu har jag varit ute och gått med vovven och ska börja plugga deutsch. Adjö.

Förresten! Linaa tog ju körkortet idag, GRATTIS!!!!!!!!!!

GRATTIS

...till Matteboy som har tagit körkortet idag! Snart kommer han hit och då ska vi plugga järnet, fysikprov imorgon you know. Hade förresten engelska nationella writing imorse, jag tror det helt okej faktiskt - fast jag räknade inte hur många ord det blev, vilket kanske var dumt av mig. Det får bära eller brista helt enkelt!

hej lars

...och hej min första körlektion, jag tror det gick bra.


angels of clarity

Igår var det fjortiskväll med en massa godis, jordgubbar och filmer som Mean Girls och Festival, mys mys! Idag har jag och Idaa pluggat hur mycket fysik som helst, spelat Super Mario till tredje världen på Nintendo, ätit glass och stekt ute i solen. Fy fan för veckan som kommer, skönt att det bara är en fyradagars iallafall.

så jävla bra!






dead by april

Hej, ikväll kommer jag se er!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


shit pommes

Jag har fått en massa matcher nu när serien snart kör igång, ska bland annat vara huvuddomare i damtrean och ha två grundkursare på linjen - jisses, hur ska detta gå!? Den matchen är inte förrän i mitten av maj så jag har ju lite tid på mig att ladda iallafall ;)

Har förresten min första körlektion på måndag, den har jag dock mindre tid att ladda inför.

run forest, run

Imorse sprang jag 7 km.
Efter skolan gick jag 7 km med vovven.
Jag överlevde tandläkaren och tanden blev bra, äntligen!
Vad vill Helen med att göra fuckade prov?
Nu ska jag äta glass och jordgubbar, mums.


fullspäckat

Kul men rätt så dryg dag - årets Trippelboll-turnering gick av stapeln. Egentligen så skulle nästan alla matcher vara på Sporthallen, men då vi kom dit imorse så höll de på att renovera själva idrottsdelen - smart! ...och inte hade de sagt nåt åt oss, så vi blev tvugna att göra om alla spelscheman. Kul början liksom, men det gick bättre eftersom och efter en rätt så överlägsen finalmatch stod Själevad som vinnare och Husum som tvåa. Sen blev det fika med Maja och Arnlund på Brownies, mys. Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska iväg till Köpmanholmen för att döma fotboll. Biologiprov imorgon - fan.

Jag brukar inte hata människor, men nu vet jag en som jag verkligen hatar. Han kan dö.

vi är bra!


uppsala #3

Idag har jag varit indian och vi har kollat in vad själva Uppsala stad har att erbjuda = bland annat några riktigt bra affärer + ett kanonmysigt café (tänk er Lundbergs - fast mycket mysigare, med mackor som UH och kakor/bakverk som Brownies, m-mm-mmmh!) Nu är vi rätt så trötta efter ännu en dags shoppande och Lotta har bakat en morotskaka som vi snart ska mumsa på, sen ikväll blir det bio - Dumpa honom. Fett nice.

Solen steker här, solglasögonen kommer väl till användning, det är gröna gräsmattor och allt är bara jättehärligt! ...jag ser verkligen inte fram emot att komma hem till snöslask och skola, nej.

uppsala #2

Denna fredag började med ägg & bacon-frukost i lägenheten, mums! Sedan bar det iväg med tåg in till huvudstaden där det blev shopping för hela slanten, nästan iallafall. En stor tummen upp för Ben & Jerrys kulglass på Sergels! Middag på Kungshallen är inte heller något att klaga på, därefter blev det hemfärd. Nu ska vi äta chokladfondy med frukt och bara mysa i pyjamas, det gillas!

uppsala #1

Imorse ringde mitt alarm på mobilen klockan 0400, m-mm-mmmh! Jag hoppade glatt ur sängen (ironi) och åkte sedan från busstationen i Övik klockan 0525.

Efter en bussfärd i ständig tystnad om man bortser från mig och mina braiga kompanjoner,  va vi framme i Uppsala strax före tolv. Då bar det av till lägenheten där det blev chillande innan vi drog vidare till Willys för inhandling av mat. Därefter gick vi hem till lägenheten igen och sen bar det iväg till Ikea, där det blev en del inhandlande som jag inte förstår hur vi ska få med på bussen hem sen...

Nu har vi iallafall ätit gott och är trötta, blir nog ganska tidigt för oss ikväll - det har trots allt varit en lång dag och vi måste ju också vara pigga imorgon då vi ska in till huvudstaden.

bye övik

Imorgon drar jag, Julia och Lotta söderut - ska bli så skönt att få komma iväg lite :)

Idag fick jag förresten brev från  och jag fick sommarjobb iår igen! Så jävla kul det kommer bli, hoppas jag får jobba med några roliga bara... Förra året jobbade jag iallafall med ett kanongäng och vi hade verkligen jättekul!


+14,1°C


Idag har jag legat på altanen i bikini och stekt, fett nice. Har också hunnit med en promenad med bror, som bar av upp på Bruaberget (bilden). Jag har gjort alla biologifrågor och tycker synd om er naturare som inte har gjort de ännu, för de var ett antal... Nu ska jag snart äta och sen bär det av till das Sportstudio för lite biffande, därefter har jag bladning med laget - alltid lika kul, eller? Det blir trots allt vad man gör det till.

fast & furious

Så jäääääävla bra film! Typ ge mig en sån bil. Jag vill ha körkort - nu.



Idag ska jag övningsköra, gå ut och gå med mami, biffa och plugga + steka ute i solen. Det känns bra.
So long!

newsufferone

Igårkväll var Ida lätt, men hennes hjärna var tung. Det blev shot + race runt huset ett x antal varv, med borttappade skor som vi sedan fick gräva fram idag. Efter en ägg & bacon-frukost av kocken Jensa, började man sakta men säkert att vakna till efter alldeles för lite sömn. Nu ska dagen avrundas med allmänt tvtittande, som inkluderar bland annat Ballar av stål och A double shot at love with the Ikki twin.


glad påsk i efterskott

...och grattis till min papi som fyller år idag!

Snart ska jag till världens ände med the family - Storborgaren, där blir skoterkörning och grillning för hela slanten. Sen bär det av till Nyliden som bara nästan är världens ände - ni gissade rätt, det är Jensaboy som har fest.

raining man

Idag börjar jag klockan1120 och slutar 1400, värt.


goddag

Dödardagen - onsdagen, blev trots allt inte så hemsk som den brukar. Hål på kemin gillas, måste seriöst vara första gången på hela kemi B som Inger var sjuk. Skum människa det där, kanske har det nåt att göra med hennes tuggummisparande på bokvagnen att göra?

Vår fysikvikarie är förresten helt (pistolskott) i huvudet, Jürgen saknas faktiskt lite grann.


( y )

         


Idag var det en stor dag - jag har nu fått mina körkortsteoriböcker och kan nu alltså börja på körkortet! Fast det suger att jag måste göra fas A, halkbanan och krisettan innan jag får boka teoriprov + uppkörning, jag får alltså ligga i om jag ska få körkortet direkt efter sommaruppehållet.

Dagen då jag tar körkortet kommer att vara mitt livs bästa dag, seriöst.


montt mardié

Denna helg har varit hyfsat lugn. En hel del dömning var det igår + en match på Svenska Cupen idag. Igår eftermiddag gjorde jag stadens vägar osäkra, det känns kul att förhoppningsvis börja på körskolan nu i veckan :) Nu ska jag snart se reprisen på Den rätte för Rosing som jag missade i tisdags på grund av den förbannade inventeringen. Jag har en tånagel som är blå förresten, det gör rätt så ont.

cola-zingo

Ikväll blir det en chillarkväll, det känns bra med tanke på att jag har fyra dömningar imorgon. Jag vill se Kenny Begins, det är Starfighter jag talar om - han är min idol.


obs!

Min mami är nu färdigutbildad ordningsvakt så alla får ta och passa sig där ute ;)
Grattis mamma!

inget skämt