hello africa.

Imorgon åker vi; buss från Örnsköldsvik till Sundsvall, har tio minuter på sig att byta från buss till tåg när man kommit fram till Sundsvall - sedan bär tåget oss vidare till Stockholm, Arlanda. En väntan innefattande tre timmar på Arlanda och sedan blir det flyg i fyra timmar tills vi slutligen når Tunisien.

Detta innebär att jag förmodligen inte kommer att vara så online under en veckas tid - om jag inte hittar någon trevlig dator någonstans det vill säga ;) Fick för övrigt lönen från Microshop idag, tummen upp för det!

Bye folks, ha det great!

Att något så långt borta kan vara så nära :)

innan mörkret faller.

Det har nästan blivit en vana nu att börja komma hem efter skolan sådär runt klockan tio på kvällen, inte något som jag skulle rekommendera dock. Hade träning efter skolan och sen var det ICs Fashion Show som gällde! Mycket trevligt och typ grr på Bodil ;) Sällskapet stog Lotta och mamma för. Imorgon är sista skoldagen för mig innan lovet - och sista dagen i Sverige på en vecka ;)

Go Hjo bo.


inside in inside out.

Dagen började med att jag snoozade minst fyra gånger efter det att alarmklockan på mobilen ringde för första gången - och även denna dag, som alla andra dagar, ångrar man att man inte gick och la sig tidigare kvällen innan. Biologiprov efter skolan, va och simmade, möte med Ångermanlands SIF, bladning på ÖA med laget och övningskörning kan annars sammanfatta min dag ganska bra. Imorgon blir det modevisning :)

En låt värd att lyssna på; Nickelback - Gotta Be Somebody, men tyvärr så kommer den nog att vara sönderspelad på Rix FM om en dag eller två. Det är alltså bara att passa på och njuta medan man kan!

partypyramid

Hoho.
Idag har varit en jobbig dag, eller allt blir så mycket jobbigare då man är sjuk. Är nästan aldrig sjuk och just därför hatar jag att vara det - har knarkat blomextraktdroppar nu sedan jag kom hem för att jag har fått för mig att man blir frisk snabbare då. Det är äckligt och smakar blommor, men vad gör man inte för att bli frisk så snabbt som möjligt!

Posten verkar hata vissa och därmed göra sega leveranser, men inte med mig - fick hem min kamera idag :) Och jag ångrar absolut inte mitt köp.

Sjukhuset däremot verkar inte gilla mig, har inte fått någon operationstid än :( Kanske lika bra det eftersom att jag inte hade tänkt att gå på kryckor i Tunisien - fyra dagar kvar tills vi åker nu. Och jag opererar mig gärna första bästa dag efter det att jag kommit hem, tack :)

Biologiprov imorgon, det sägs vara lätt så det går nog bra.

Lördagen lever fortfarande, EMB och grannen Lisa i våra hjärtan - adjö.

vad skulle vi annars göra?

Idag var det derby! Det var mycket jämnt i början av matchen, tror aldrig att jag har varit så nervös någon gång! Men till slut gick vi ändå hem med 7-3 i vinst - trots att typ halva vår "ordinarie" truppe satt på läktaren och hejade på på grund av skador. Riktigt kul match att se iallafall :)

Och igårkväll - det var kul :) Och fult. Och ösigt. Och haha, ja jag vet inte vad. Folk i massor blev det iallafall. Jag hade det great och hoppas att alla andra som tillbringade kvällen på samma ställe som mig också hade det! Och tack för sovplatsen Elin.

Såg precis klart sista avsnittet av Tila Tequila 2, väldigt ful serie överhuvudtaget och det var tyvärr ett ganska dåligt slut, så ett tips - börja inte se den.

Nu är det bara fyra dagar av skolan och ett prov kvar tills jag åker till Tunisien - det känns väldigt skönt och välbehöveligt. Något som inte känns lika välbehöveligt är att jag har blivit sjuk, eller kanske inte riktigt sjuk men ganska fint förkyld iallafall - hoppas det passerar lika fort som det kom bara :)

Adjö.

tonight.

Har varit ensam hemma idag och mest bara pluggat biologi och druckit kaffe - chill chill :) Mitt huvud typ snurrar av deoxy ribo nuklein acid, heterotrofer, autotrofer, vakuoler, lysosomer, kloroplaster, aminosyror, nukleotider, ATP, diffusion, osmos, prokaryota- och eukaryota celler, virus, alla olika sorters RNA proteinsyntesen, genreglering, replikation, genetiska koden, kodon- och antikodon, introner, cellcyklar, olika förökningar, interfas, profas, metafas, anafas, telofas, cytokines, haploid cell, diploid cell, mitos, meios och allt vad det heter :B

Hoho, ikväll blir det fest!

godmorgon, godmiddag, godkväll.

Dagen började med att vi hade bad/livräddning på idrotten. Sen eftersom att man för en gångs skull hade typ två timmar hål efter idrotten passade jag och Lina på att ta en stor kaffe på SubWay, även Eschke, Eidis och Boa joinade oss.

För övrigt så kom jag precis hem från en mys-kväll inklusive middag med tjejerna - det var great! Vi åt och snackade en massa, och måste påpeka att Lotta bör nog vara en av de bättre på att göra efterrätt - mums! ;)

Fick också ett sms idag om att min kamera nu finns att hämta på Östra Livs, trevligt trevligt, fast det blir nog inte att jag hämtar ut den förrän på måndag.. Tyvärr.

Imorgon måste det pluggas biologi, eftersom att jag har prov på tisdag. Som Jürgen, min fysiklärare, sa; "Det är som att kissa i byxan - först är det varmt, men sen blir det kallt." Haha! Han syftade på de som va så pass osmidiga som jag, att vara hemma i tisdags från biologiprovet - och som nu har det kvar i veckan. But that's life!

Imorgon är det iallafall fest, och jag är ganska fint taggad!


heja modo, tjalalalala!

Hoho, kom precis hem från en riktigt härlig trepoängare på Swedbank! Det är matchen mellan Modo - Frölunda jag talar om; 1-1 efter första, sen tar Frölunda ledningen med endast 30 sekunder kvar av andra perioden. Modo vänder i början av tredje från ett underläge till 3-2, riktigt spännande va det då vi fick en utvisning emot oss då det endast var 2.30 kvar av matchen. Men tack vare Krizan så höll vi i matchen och tog hem en riktigt härlig och viktig vinst! :)

Imorgon har vi bad på skolan, kul kul. Gymmet, kemi, engelska, svenska och möte med NIF står också på schemat. Sen kommer äntligen den efterlängtade helgen! Den kommer förhoppningsvis att börja ganska lugnt med middag och mys med tjejerna, känns verkligen välbehöveligt - så länge sedan vi hittade på något nu.. På lördag blir det fest hos Elin - och jag känner på mig att den kommer bli kanon! ;) På söndag väntar det efterlängtade derbyt - synd bara att typ halva vår ordinarie trupp är skadad :/ But that's life!

Det är så jag säger det.


den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp.

Kom precis hem från träningen, eller hem från ytterligare ett gympass skulle jag hellre kalla det. Är skadad nu sen ganska exakt ett år tillbaka och har mest bara gymmat sedan dess - vilket innebär att jag inte har spelat innebandy sedan i februari :( Det suger verkligen! Så jobbigt att se alla andra spela, och själv så måste man göra dessa komplexstryrka med viktskiva, komplexstyrka med skivstång, styrketräning på balansboll, grundstyrka, komplex bålträning, benprogram, aktiv rörlighet, spinning, spinning och åter spining, coreövningar och allt vad allmän styrka innebär - är det konstigt att man inte alltid känner sig 110% pepp eller?.. Men vad gör man inte för att vara på topp då man kommer tillbaka ;)

Nu har jag iallafall äntligen fått klart att det blir operation, vilken lättnad! De såg tyvärr ingenting på magnetröntgen, men det ska bli operation iallafall så får hoppas att de hittar felet då :) En sak som jag bara inte fattar är att det ska ta sådan tid på sjukhus ;o Man får ju typ vänta tre månader mellan varje gång man får komma dit - it sucks.

Och på söndag är det derby; Örnsköldsvik IB - GK IBS, Skyttis Arena kl. 13.30 - be there! ;) Det skulle vara så otroligt kul att spela, men nu får jag göra mitt bästa och heja fram vårat lag till vinst från bänken istället :)

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/293400/caroline?claim=wdg9vbz5pxq">Följ min blogg med bloggkoll</a>


hej blogg.

Så har det blivit dags för även mig, att skaffa en blogg. Hade en för kanske ett år sedan också, men den uppdaterades inte så ofta - så nu ger jag mig på ett nytt försök.

Var i Stockholm i helgen och såg på VM-kvalet med domarklubben, vilket grymt härligt gäng alltså! En riktigt lyckad helg måste jag säga, fast man va ju kanske lite lagomt trött då man kom hem på söndagkvällen på grund av för lite sömn och en del alkoholhaltiga drycker - men det är sådant som hör till ;)

För övrigt så beställde jag en ny kamera idag. Min gamla försvann ju oturligt nog i somras, så jag kände att det var dags att ta tag i saken nu!

Nej, nu är det dags för mig att ta tag i läxorna med hjälp av en kopp te och bra musik.

Bye folks!