det bär av söderut

FICK NYSS REDA PÅ ATT JAG SKA FÅ SE U-21 EM TYSKLAND - ENGLAND PÅ MÅNDAG!!!!!!!!!!!!!!!



Åker till Halmstad ikväll, nattåg is the shit. Hemma igen om en vecka, bye folks!

mittsommer

Jag förtjänar att vara ledig idag, riktigt skönt är det faktiskt. Ikväll blir det grillning, volleyboll och mys... Och imorgon åker jag till Halmstad, underbart! Kommer dock att sakna det härliga gäng som jag jobbar med på Skanska, men det är sånt man får leva med helt enkelt.


en månad minus en dag

Om så länge fyller jag arton, det är typ sjukt. Jag är ju liksom inte det minsta vuxen än. Cirka en månad senare kommer jag förhoppningsvis att stå med körkortet i min hand, ojoj! Då gäller det för alla att se upp.

work work

Som sagt, min dator är ju ganska paj så det kan bli lite sisådär med uppdateringarna. Igår började jag jobba på M-Real, gick en röjsågsutbildning typ hela arbetsdagen så blev inte så mycket annat gjort. Verkar ha hamnat i ett härligt gäng iallafall så de här veckora ska nog gå att härda ut! Gubben på utbildningen tyckte att jag va duktig (kanske för att jag va den enda tjejen?), och det var ju tur det. Efter jobbet bar det på dirren av till Sollefteå, skulle döma årets första damtrea som huvuddomare - tror ni att jag va nå' nervös ellerrrrr? Hehu, det gick bra iallafall och nu är jag laddad inför Halmstad som det bär av till på lördagkväll.

Kom hem sent igårkväll men va trots allt förvånansvärt pigg imorse, det gillas. Dagen på jobbet rullade på ganska snabbt, och sen bar det av till stan för att träna. Va så fruktansvärt trött så det blev en powernap på bänken i omklädningsrummet innan alla andra började rulla in. Intervaller blev det, vilket är ganska kul ändå när man tänker efter, om inte kör längre intervaller än typ en kilometer iallafall. Nu ska jag äta fruktsallad med melon och sova.

status

Caroline Backlund ska fara till Skyttis och ha fys ute i regnet.

shiiiiet

Min dator är sönder. Körd. Paj. Kaputt. Den funkar iallafall inte vilket sucks. Idag ringde min väckare alldeles för tidigt och jag hade ju liksom inget annat val än att kliva upp. DM F15 i Domsjö, varför lägger man det dagen efter skolavslutningen!? Det gick förvånansvärt bra iallafall med tanke på dagsformen och nu är jag laddad för att döma årets första damtrea som är i Sollefteå på måndag.

lillebror bapapaa


sommarlov?

Känns inte riktigt som det, eftersom att jag början jobba redan på måndag - men sommarlov är det iallafall. Efter avslutningen i skolan gick jag och mamma och åt lunch, därefter blev det en runda på stan och lite övningskörning. Införskaffade bland annat nya fotbollsskor, en klänning och några linnen. Ikväll blir det poolparty med klassen at Eschkes place!

r.i.p.

:( :( :( :( :(
Mina fotbollsskor, blir till att köpa nya imorgon.


Idag hade jag na' lektioner, om man bortser från körlektion x2. Det har varit sämst väder idag, skönt att det va uppehåll under matchen ikväll iallafall. Nu har jag inte dömning förrän på lördagmorgon, kl. 9.00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag kommer vara en död människa, skön start på sommarlovet liksom.

lycka

Efter halvlek låg vi under med 3-0. Då domaren till slut blåste av matchen stog vi som vinnare med 5-4, no words.


ångestsöndag

Matchen igår gick inte som iallafall jag och förhoppningsvis hela svenska folket ville, känns som att VM är väldigt väldigt långt borta nu. Inatt blev jag väckt - och nej, jag va inte sugen på efterfest klockan fyra då jag egentligen ville sova för att jag har dömning dagen därpå. Pojkallsvenskan på Skyttis today, därefter bär det av till Husum. Möter BK80 och jag är riktigt taggad! Sen måste jag plugga tyska oregelbundna verb, provet som är imorgon avgör mitt betyg i tyska fem - typiskt.

Sommarlovet är iallafall nära, men vill jag verkligen ha sommarlov? Åtta veckors jobb lockar faktiskt inte särskilt mycket om jag ska vara ärlig.

heeeja sverige!

Snart! Match! Och! Jag! Ser! Fram! Mot! En! Vinst!


Idag va jag för övrigt på M-Reals 90-årsjubileum, va på rundtur och fick se hela vägen som papperet går genom. Jag visste att det va stort där, men det är ju banne mig enormt! Fick också se mammas arbetsplats och åka en lieber (jättastor lyftkran som åker över vattnet). Sehr spannend!

ett ödesdigert val

Riskettan va ganska långtråkig, mycket samma samma som man alltid har hört - en sak är iallafall säkert, och det är att jag aldrig i hela mitt liv ska köra rattfull + att jag ska göra allt jag kan för att ingen annan heller ska göra det.

Ikväll blir det mys med bra flickor hemma hos mig (bilden är inte från igår, nej).

vinst

Imorse va jag trött, trodde seriöst inte att jag skulle orka mig upp ur sängen. Körlektion klockan 7.05, lite teori vid datorn, en till körlektion (JAG ÄR KUNG PÅ ATT FICKPARKERA) och därefter frukost på Subway. Fett värt: macka, kaffe och juice för knappt 40 spänn!

Efter skolan bar det iväg till Gideå för att spela match - derbyyyyyyyy, så grymt kul det är att spela igen! ...fast frågan är ju hur länge jag kommer att kunna göra det, nu när barmarksäsongen på innebandyn har kört igång på allvar. Och dömningen. Och sommarjobben får jag inte glömma heller. Det blev en vinst iallafall, och glad ska vi vara för det eftersom att resultatet inte speglade matchen.

mittwoch

  • Kemi - hej då.
  • Dubbel körlektion - jag börjar bli grym nu.
  • Politisk debatt i skolan - kul, kanske ska man börja engagera sig igen(?).
  • Dömning i Gottne + granskning = jag är helnöjd med mitt betyg.
  • Övningskörning med mamma i stan.
  • Fixat PP till redovisningen imorgon.
  • God natt.

9:10

Beep #2 är avklarat och jag förbättrade mig förvånansvärt mycket. Seriöst, känslan man har efter att man tagit ut sig ordentligt måste vara den härligaste känslan man kan känna! Nu ska jag börja med kemin, och där flög min chans till ett mvg iväg.

golfgym nästa?

Imorse va vi på Veckefjärden med innebandygym och spelade golf, de första slagen ska vi inte tala om - men det tog sig, och tur var väl det! Efter att ha insett att dagens lektioner skulle va ganska ovärda så blev det volleyboll istället. Körlektion och möte med innebandylaget, imorgon har jag beep igen - tagga tagga! That's it.