borta bra men hemma bäst?

Ich bin zu Hause - och jag har haft det kanon! Det blev dock inte lika mycket sol som jag kanske hoppats på - fast 25 grader i vattnet och 30 grader i luften en molnig dag kanske inte är så mycket att klaga på heller? :)


Beach Vincci el Kantoui

På fredagen åkte vi alltså med buss från Örnsköldsvik till Sundsvall, sedan bytte vi till tåg i Sundsvall mot Arlanda.Kom fram till Monastir klockan 2 på lördagnatten, och kunde checka in på hotellet klockan 4. Efter bara några timmars sömn skulle vi på ett informationsmöte med DETUR, sedan åkte vi tillbaka till hotellet där vi bara kollade runt eftersom att det var så dåligt väder. Ett spa, tre pooler, en mataffär, en klädesaffär, en pub, ett café, ett gym och tre resturanger är väl kanske inte så mycket att klaga på ändå? ;) Sedan såg vi på en transvestit-show på kvällen, hoho - det va lite kul. Under de följande dagarna var det också ganska dåligt väder, två dagar med sol och alltså två dagar på stranden - det hade ju liksom inte skadat om det varit sol hela veckan. Pengarna spenderades mestadels på spa-behandlingar, det är ju lite svårt att  låta bli när det kostar typ hälften så mycket som det gör här i Sverige - och det var värt pengarna. Vi for bland annat på dromedarridning och åkte med ett gammalt piratskepp runt Sousse-kusten.

Till slut var det dags att åka hem. När vi kommit fram till Arlanda trodde jag seriöst att jag såg fel - snö!? Och ännu mer snö blev det mellan Gävle och Sundsvall. Kom hem klockan sju imorse och har sovit nu mest hela dagen - välbehöveligt :)


Helnöjd

Kommentarer
Postat av: cassandra

MYSIGT VÄRRE CARRO :o

2008-11-01 @ 17:08:14
URL: http://myhurricane.blogg.se/
Postat av: Oerfaren

Nej jag kan nog aldrig förlåta dig...

2008-11-02 @ 01:18:54
URL: http://oerfaren.blogg.se/
Postat av: caroline

:o

2008-11-02 @ 09:27:28
URL: http://carroback.blogg.se/
Postat av: Anonym

välkommen hem! hihi, det låter myspys.

2008-11-02 @ 12:06:58
Postat av: lina vafan

glömmer alltid skriva namn.

2008-11-02 @ 12:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0